Formació del Mètode 4-17 a caps d’estudi

06/06/2023

El passat divendres 2 de juny vam realitzar una formació sobre la nostra metodologia, el Mètode 4-17, als caps d’estudi d’escoles de Sant Boi de Llobregat i Santa Coloma de Cervelló. La nostra col·laboració amb el Servei Educatiu Baix Llobregat III es remunta a la participació de Coboi lab en les jornades ComFluïm, un espai d’aprenentatge compartit i una oportunitat per apropar-nos i fer comunitat educativa. Va ser aleshores on es van interessar per la nostra metodologia i ens van proposar fer una formació al professorat, amb l’objectiu de facilitar eines per tal d’afrontar reptes de manera col·laborativa.

La jornada es va dividir en dos grans blocs. La primera part teòrica, on vam explicar d’on va sortir l’encàrrec de desenvolupar una metodologia pròpia, quines són les nostres inspiracions, com es llegeix el Mètode, l’explicació de les fases i subfases, etc. Seguit d’una part pràctica, on vam poder experimentar i dur a terme dos de les fitxes que prèviament s’havien explicat a la part teòrica.

En resum, va ser una jornada profitosa on vam poder formar a 16 caps d’estudi de diferents centres en la nostra metodologia. Per les properes passes, vam quedar en què hi hauria una altra sessió a principis del següent curs escolar on poder parlar, debatre i solucionar possibles dubtes en l’aplicació del Mètode 4-17.

Vols rebre les nostres novetats?