Residències a l’Espai BETA – Convocatòria oberta!

14/05/2024

Tens entre 18 i 35 anys i necessites un espai on desenvolupar el teu projecte personal?

Presenta la teva sol·licitud per ser resident a l’Espai BETA!

(Convocatòria oberta fins el: 24/06/24)

 

 

 Què són les Residències a l’Espai BETA?

Les Residències són estades temporals per a persones o col·lectius joves (entre 18 i 35 anys) amb esperit innovador i curiós que vulguin gaudir d’un entorn favorable on enriquir-se professionalment (com, per exemple, definir i/o desenvolupar un projecte personal, d’ emprenedoria, d’investigació, associatiu, empresarial, etc.) mentre adquireixen nous coneixements i experiències vinculades a la innovació i al treball per reptes de forma col·laborativa. 

 

On es realitzaran les Residències?

Les Residències es realitzaran a l’Espai BETA, el nou espai d’experimentació i innovació per a la comunitat jove de Sant Boi de Llobregat recentment habilitat en el marc de Coboi lab (Laboratori d’Innovació Pública de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat). A més, aquest nou espai promourà la generació d’una comunitat de persones i entitats que pivotin en el propi espai i que vagi més enllà de les pròpies Residències.

 

PRESENTA LA TEVA TEVA SOL·LICITUD AQUÍ:
https://bit.ly/ResidenciesEspaiBETA

 

CONSULTA LES BASES DE LES RESIDÈNCIES AQUÍ: 
https://bit.ly/BasesResidencies2024

 

 

Flujo

(Fotografia: Sessió de coideació de les Residències a l’Espai BETA celebrada el 08/05/24 amb joves de la ciutat i responsables dels Departaments d’Innovació, Empresa, Transformació Digital i Joventut de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat)

 

 


Amb el suport de:

diputacio

Vols rebre les nostres novetats?